Over

What about us?

Over ons

Wij helpen merken met het effectief bereiken van de juiste doelgroep.

Het is anno 2018 lastig om je als merk te onderscheiden. Howling helpt bedrijven met het vinden en bereiken van de juiste doelgroep. Dat doen we met creatieve en gebruikersvriendelijke ontwerpen. Bij ons kan je terecht voor zowel ontwerp als realisatie. Dat maakt ons flexibel, resultaatgericht en betaalbaar. Wij denken graag mee, en doen met plezier ons uiterste best om bij iedere klus het beste resultaat te verwezenlijken.

Howling is in 2016 opgericht door Martijn Wolfs, en voorziet sindsdien uiteenlopende bedrijven van creatief advies en digitale producten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Werkzaamheden

Multidisciplinair inzetbaar

Wij geloven in multidisciplinair werken. Het ontwerp van een website wordt bijvoorbeeld veel beter wanneer de designer kaas heeft gegeten van de marketingstrategie. En een merk wordt vele malen sterker wanneer de vormgever mee kan denken over de vertaling naar online.

Benieuwd waar wij ons zoal mee bezig houden? Wij hebben onze diensten ingedeeld in drie disciplines: design, development en marketing.

Design

 1. Huisstijl
 2. Webdesign
 3. Flyers & posters
 4. Logo's

Development

 1. Wordpress
 2. (Mobiele) app's
 3. Webshops

Marketing

 1. Merkstrategie
 2. Campagnes
 3. Social media
 4. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Klanten

Zijn we trots op